top of page
2021 week-2.jpg
Agenda 2023

 

(Bijgewerkt 26 januari 2023)

Koningsdag

donderdag 27 april 2023: om 11.00 uur start de Oranjestoet van versierde fietsjes door Beegden. Daarna zijn er tot ca. 14.00 uur spelactiviteiten in en bij 't Leuke.

SKB (Stichting Kinderfeesten Beegden) zorgt voor de financiële middelen, KVW voor de invulling.

 

Financiële rondgang

 

mei 2023: in de avonduren.

Huis-aan-huis collecte, De opgave van kind(eren) voor deelname aan de KVW week kan t.z.t. digitaal via deze site!

KVW-week 2023

 

21 t/m 25 augustus 2023:

Tijdens de laatste week van de zomervakantie (wk 34) organiseren we de 58e KVW-week voor de kinderen uit groep 2 t/m 8. Groep-1 mag twee ochtenden proeven aan de week.

Meer info volgt in het voorjaar van 2023

Sint Maarten

 

vrijdag 10 november 2023:
St. Maartensspel om 18.30 uur in de Martinuskerk en
lampionnenoptocht naar het St.Maartensvuur aan de Oosderweg (nabij schutterslokaal) met warme chocomelk en wafels voor de kinderen.

Je kunt ons Sint Maartenslied alvast oefenen! KLIK HIER.

Sinterklaas in Beegden

 

19 november 2023: 

De Sint en zijn Pieten bezoeken 't Leuke. Het programma start om 11.00 uur en alle kinderen uit Beegden van 0 t/m 12 jaar zijn welkom.

Stichting Kinderfeesten Beegden zorgt voor de financiële middelen, KVW voor de invulling.

2022 Flyer maarten en nicolaas_NIEUW.jpg
Logo 2022a.jpeg

 HOE HET ALLEMAAL BEGON ...

De grootste hobby van Quibus is, net als bij veel kinderen, spelletjes op de computer spelen. Tijdens de vele uren die Quibus achter zijn computer zat, bleek dat hij een kei was in het spelen van computer-games en vooral in het spelen van ‘Mario-games’ blonk hij uit.

Quibus ontwikkelde zelfs zijn eigen game: Super-Quibus-World-2022. Elke dag bouwde hij een nieuw Level erbij, zodat het spel spannend bleef.

 

Quibus stuurde zijn spel naar de grote uitgever Nintendo in Japan en daar wisten ze niet wat ze zagen en waren allemaal enthousiast. Alle kranten stonden vol: “Beegdense Quibus: the godfather of the games.”

 

In Italië las de beruchte Tonio Palermo ook het krantenbericht en met name de laatste regel interesseerde hem: “Als de talentvolle Quibus zijn game verkoopt aan spellenuitgever Nintendo zal hij één miljoen ‘Golden-Coins’ ontvangen.”

 

“Kijk, kijk,” dacht Tonio Palermo, “dat loont zich nog eens de moeite. Die Quibus is een game-talent. Daar zullen de spelletjes-uitgevers van deze wereld best wel wat voor over hebben om met Quibus nieuwe games te ontwikkelen.”

Meteen riep hij zijn gangsterbende bij elkaar en gaf hun de opdracht: “Ontvoer Quibus en breng hem naar het eiland Tessanië. Sluit hem op in de ‘Gabbio’ (een Gabbio is een afgesloten kooi) en gooi de sleutel van de Gabbio onder in de lege Tesszinetank. De sleutel komt alleen boven drijven als er véél, héél véél losgeld betaald is.”

 

Op de terugweg van Japan naar Beegden, moest Quibus in Rome overstappen en daar werd hij opgewacht door de bende van Tonio Palermo. Zij voerden het plan uit zoals dat door hun gangsterbaas bedacht was en nu zit Quibus dus gevangen in de Gabbio op het eiland Tessanië.

 

Tonio Palermo laat direct het volgende bericht in alle media plaatsen:

“De talentvolle Game-ontwikkelaar Quibus, bekend van de game: Super-Quibus-world-2022 is ontvoerd. Hij wordt gevangen gehouden op het eiland Tessanië. Alleen door het betalen van heel veel losgeld zal hij vrij kunnen komen.”

In Amerika las de beroemde uitgever van de groene Nitesso, Boss Larsio het bericht en dacht: “Quibus is een super talent. Als ik die in mijn team heb kan ik nieuwe games ontwikkelen en uitgeven.”

In Spanje las BellaTess, de bekende spelletjes uitgever van de rode Wie-O-Wie-world, het bericht en dacht precies hetzelfde.

(wordt vervolgd in de KVW week)

bottom of page