Kindervakantieweek? Wat is dat?

Een té gekke laatste week van jouw vakantie!!


De laatste week van de zomervakantie gebeurt het! Dan kun je nog een hele week met leeftijds- en klasgenootjes genieten van actie, spellen, knutselen en andere te gekke activiteiten. Je kunt bouwen aan hutten, zingen, dansen en toneelspelen tijdens de finale avond, en we gaan (dit jaar op donderdag) naar een speelpark of lekker zwemmen in de buurt. Kortom plezier voor iedereen!

Veiligheid vinden we heel belangrijk en daarom zijn er altijd bestuursleden aanwezig op het terrein. Ook bij de enkele overnachting van groep 8 (en dit jaar ook de brugklassers) zijn voldoende bestuursleden waakzaam.

Alle activiteiten en festiviteiten vinden plaats aan de bosrand, aan het einde van de Bosstraat te Beegden, ook wel ‘De Tes’ genaamd. We beginnen op maandagmorgen met het indelen van de groepen: de meeste schoolklassen worden gesplitst en elk groepje krijgt 2 of 3 leid(st)ers. Het groepje blijft de hele week bij elkaar alhoewel er natuurlijk ook onderling kan worden gespeeld en gerausd! Op alle dagen (behalve donderdag) gaan we gezamenlijk (warm) eten én afwassen. Naast het middageten zijn er ook nog altijd traktaties en snacks en uiteraard is er heel veel ranja! We sluiten de week op vrijdagavond af met een gezellige feest­avond voor ouders, verzorgers, familie, opa’s, oma’s en andere belangstellenden. 
We gaan er vooralsnog vanuit dat dit deze editie weer (coronaproof) mogelijk is!

kvwkl.gif

buiten gebruik

IMG_2563.JPG

Geef je snel op, vóór 15 juni 2021!

  • De KVW-week is dit jaar van 30 augustus t/m 3 september, week 35. Als je in het huidige schooljaar in groep 3 t/m 8 van de basisschool zit mag je een hele week meedoen.

  • Kinderen die in het huidige schooljaar in groep 2 zitten én na de zomervakantie doorstromen naar groep 3 kunnen ook voor de hele week worden ingeschreven.

  • Maar ook de kinderen uit groep 1 kunnen meedoen. Op dinsdag- en woensdagochtend draaien we een aangepast programma speciaal voor de kleuters. Natuurlijk ontvangen zij ook enkele traktaties.

  • Omdat wegens coronabeperkingen in 2020 de KVW-week niet kon doorgaan is toen besloten dat de groep-8 van vorig jaar in 2021 nog mee mag doen!

 

Kosten voor deelname, bij opgave vóór 15 juni aanstaande:

Groep 1: € 8,00 per kind

Groep 2 t/m 8: € 40,00 per kind

* Groep 8 (2020): € 40,00 per kind

 

Kinderen die niet in Beegden wonen of niet in Beegden op school zitten mogen óók meedoen, maar we zijn vanwege de subsidieregeling genoodzaakt een hoger bedrag vragen. Kosten:

Groep 1: € 11,00 per kind

Groep 2 t/m 8: € 55,00 per kind

In verband met het vastleggen van reserveringen en inkopen wordt bij opgave ná 15 juni het deel­namebedrag van de week met €10,- per kind verhoogd. Betaling is dan alleen contant te voldoen.

​Klik HIER om je kind(eren) aan te melden voor de KVW-week!

LET OP: het invullen van dit formulier gaat het beste via een PC of een laptop!

Als het inschrijfformulier is verzonden volgt automatisch een bevestiging per mail.

Leider worden of je papa, mama, broer of zus als vrijwilliger opgeven?


Tijdens de opbouw- en afbreekdagen op vrijdag en de zaterdagen en bij de spellen op dinsdag- en donderdagmiddag zijn we ook op zoek naar behulpzame, handige, slimme en sterke vrijwilligers. Ken jij die, geef dat dan meteen door, of vul het in op het formulier!

Ben je geboren in of vóór 2005 dan mag je meedoen als KVW-leider! Dat betekent een actieve week vol gezelligheid.  Stuur dan een mail naar info@kvwbeegden.nl  en vermeld daarbij je adres en geboortedatum. Houdt er rekening mee dat het aantal inzetbare leiders altijd in verhouding moet staan met het aantal kinderen. Diegenen die de gehele week aanwezig kunnen zijn, hebben uiter­aard voorrang.

!cid_3A765AF0-7333-4B81-9D5A-B77BDFA5F1F