BELANGRIJK BERICHT VAN KVW-BEEGDEN !

 

Zoals al eerder aangekondigd hebben wij als KVW-bestuur de afgelopen weken niet stilgezeten. We hebben alle persconferenties rondom het corona-virus op de voet gevolgd en continu met elkaar afgewogen en besproken wat dit voor onze KVW-week zou betekenen. Onder andere het verbod op evenementen tot 1 september, de 1,5-meter-regel en alle hygiënische maatregelen die vereist zijn,  hebben ertoe geleid dat wij genoodzaakt zijn om deze KVW-editie toch behoorlijk anders in te richten dan afgelopen jaren. 

 

Als bestuur hebben wij de verantwoordelijkheid om de kinderen en vrijwilligers een veilige omgeving te bieden. Verschillende alternatieven zijn onderzocht. De conclusie is dat het onmogelijk is om een volledige KVW-waardige week te realiseren, waar iedereen achter kan staan.

KVW-Beegden staat voor samen zijn; samen spelen, samen bouwen en voor onbezorgd plezier tussen kinderen, leiding en bestuur. Juist dit laatste kernpunt staat dit jaar heel erg onder druk.


KVW zou KVW niet zijn wanneer wij niet in oplossingen zouden denken. We hebben gezocht naar een alternatief om tijdens de laatste week van de schoolvakantie tóch een aantal leuke dagen te organiseren. Dit kunnen jullie op de ACTIVITEITENPAGINA lezen.

Afgeslankte KVW-dagen
tijdens de laatste week
van de zomervakantie

In verband met de kleine opzet zullen wij dit jaar geen financiële rondgang houden.

Wilt u ons tóch steunen?

Dan is uw vrijwillige donatie van harte welkom op

NL32 RABO 0157515451

Wij waarderen dit van harte!

KLIK HIER

voor meer informatie

© KVW-Beegden

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-133557049-1"></script>
<script>
  window.dataLayer = window.dataLayer || [];
  function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
  gtag('js', new Date());

  gtag('config', 'UA-133557049-1');
</script>


 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now